GROEPSPRAKTIJK DE KIEZEL

Informatie

Wachtdienst van vrijdag t.e.m. zondag:

Opgelet! Door de coronacrisis werken de wachtposten in Bree en Pelt op afspraak en zijn dus niet vrij toegankelijk: Je belt eerst naar 011/ 60 40 60, de onthaalmedewerker noteert je gegevens en je vragen. De arts belt je hierna terug.

Vanaf vrijdag 3 april 2020 zal de nieuwe huisartsenwachtpost actief zijn in Bree. Indien u een arts nodig heeft tijdens het weekend of feestdagen voor een dringend medisch probleem dan kan u hier terecht:

De Houborn 44
3960 Bree
(Medisch Centrum Bree).

De wachtpost is geopend op vrijdagavond vanaf 19u00 tot 23u30. Zaterdag en zondag is de wachtpost geopend vanaf 08u00 tot 23u30. ’s Nachts is enkel de locatie in Pelt geopend:

Maesensveld 1
3900 Pelt
(Ziekenhuis te Pelt)

Alle informatie is te vinden op deze website: www.huisartsenwachtpostnoordlimburg.be

Wachtdienst van maandag t.e.m. donderdag:

De huisarts van wacht is bereikbaar op het nummer: 011/ 60 40 60 van 19u00 tot 8u00.

Heb je dringende medische hulp nodig? Bel 112!

Vanaf 1 april start dr. Lize Teuwen in onze praktijk. Zij is huisarts in opleiding (HAIO): zij is basisarts (opleiding van 6 jaar) en volgt haar verdere opleiding tot huisarts in onze praktijk. Ze doet zelfstandig consultaties, huisbezoeken en neemt deel aan de wachtdiensten. Indien nodig kan zij advies vragen aan één van de vaste artsen.

Medisch vertegenwoordigers kunnen zowel telefonisch als online een afspraak maken. U kan dit inboeken bij Dr. Riet Leyssen. Dit zal mogelijk zijn op vrijdagmiddag om 11.30 uur  of 11.45 uur. Hierbij zullen de 4 artsen binnen de praktijk aanwezig zijn.

Gelieve op het belmoment naar de arts te bellen voor het bespreken van uitslagen / een overleg / …  Dringende vragen en aanvragen voor huisbezoeken zullen altijd doorverbonden worden met de arts.

  • Belmoment Dr. Kerkhofs: maandag – dinsdag – donderdag.
  • Belmoment Dr. Leyssen: maandag – dinsdag – donderdag.
  • Belmoment Dr. Teuwen: maandag – woensdag – donderdag.
  • Belmoment Dr. Delva: dinsdag (15u-16u) – woensdag (15u-16u) – vrijdag (11u-12u).

Dr. Kerkhofs heeft verlof van 12/08 tem 16/08

Little,Girl,With,Teddy,Bear,Is,Looking,At,The,Camera.

Actueel nieuws

Patiëntenstop

Wij nemen momenteel geen nieuwe patiënten meer aan. Om de kwaliteit van zorg te bewaken en de wachttijden te beperken, voeren we een patiëntenstop in. We maken

Lees Meer »

HAIO

dr. Lize Teuwen is huisarts in opleiding (HAIO): zij is basisarts (opleiding van 6 jaar) en volgt haar verdere opleiding tot huisarts in onze praktijk.

Lees Meer »

Belmoment

Dr. Riet Leyssen

maandag – dinsdag – donderdag