GROEPSPRAKTIJK DE KIEZEL

COVID-19

Onze praktijk neemt extra maatregelen naar aanleiding van COVID-19. Wij vragen u deze maatregelen te respecteren en nauwkeurig op te volgen.

Heeft u:

Smiling,Diverse,Female,Colleagues,Wearing,Protective,Face,Masks,Greeting,Bumping

Informatie over het coronavirus

Een vaccinatiecertificaat is terug te vinden op: Mijnburgerprofiel.be, Mijngezondheid.be, CovidSafeBe app

Het is ook mogelijk om het certificaat via de post op te vragen. Daarvoor bel je vanuit Vlaanderen naar het nummer 078/78.78.50.

Sommige EU-landen hebben specifieke reisregels vastgesteld voor mensen die onlangs zijn hersteld van COVID-19. In plaats van een test- of vaccinatiecertificaat, mogen deze personen een herstelcertificaat laten zien, wanneer daarom gevraagd wordt. Een herstelcertificaat geldt 6 maanden.

Indien een patiënt geen vaccinatie- of herstelcertificaat heeft, kunnen sommige EU-landen vragen voor een negatieve PCR-test.

U kan zelf een code aanmaken voor een test via de personal health viewer op www.mijngezondheid.be. Met deze code kan dan een afspraak worden gemaakt in een testcentrum. Ook voor kinderen die op hetzelfde adres wonen kan je als ouder op die manier een code aanmaken. Wij nemen geen tests af in onze praktijk.

Indien u op reis gaat, kan het zijn dat u een vaccinatiecertificaat, herstelcertificaat of testcertificaat nodig hebt. U kan alles nalezen op: https://reopen.europa.eu/nl

covid-op-reis-dekiezel

Belmoment

Dr. Riet Leyssen

maandag – dinsdag – donderdag